Clairvoyant vejledning

Clairvoyance København

Hvad er clairvoyance?

Clairvoyance betyder klarsyn eller at se klart. I praksis er begrebet dog lidt bredere og dækker også over klarhørelse, klarfølelse og klarviden.

Sådan foregår en clairvoyance hos mig

Har du spørgsmål til din livssituation?

Clairvoyance er et stærkt redskab, der kan give svar på de ting, du har allermest brug for at vide lige nu. Måske er du kørt fast i dit liv, eller du er kommet til en rundkørsel og ved ikke hvilken retning du skal vælge. Med hjælp fra guider og andelige vejledere bruger jeg en kombination af klarsyn, klarviden og klarhørelse til at belyse din livssituation og de udfordringer, du står med lige nu.

Hos mig er clairvoyance ikke en session, hvor jeg fortæller dig om din hverdag, hvor mange børn du har, eller hvilken farve din sofa har. Jeg vægter derimod højt at formidle råd og vejledning fra guider, engle og åndelige vejledere, så du får belyst din livssituation her og nu. Derfor stiller jeg som regel også nogle opklarende spørgsmål undervejs, så vejledningen bliver mere præcis.

Clairvoyancen går direkte til kernen af problemerne, og jeg får oftest vist, hvad der ligger bag ved dine udfordringer, så du får en helt ny mulighed for at arbejde med dem. Jeg får som regel også vist dine muligheder og dine potentialer, og får ikke sjældent lov til at kigge på dit sjælsaspekt og det, du har med dig. Det giver nye indsigter og tit et anderledes perspektiv på din livssituation. Ved at se på fortidens erfaringer og uhensigtsmæssige gamle mønstre kan vi blive bevidste om det, som ikke længere fungerer for os og får muligheden for at komme videre.

Clairvoyance og healing københavn

Har det vækket din interesse?

Find mine priser for clairvoyance her