Fjernhealing

Fjernhealing København

Hvordan virker fjernhealing?

Mange tror, at fjernhealing virker dårligere end almindelig healing. Der behøves imidlertid ikke fysisk kontakt ved fjernhealing, da universets energier ikke er begrænset af tid og rum. Fjernhealing foregår ud fra samme principper som healing  og er en meget effektiv og virksom healingsmåde, selvom klienten og healeren ikke befinder sig i samme rum. Indimellem oplever jeg faktisk, at fjernhealing virker endda endnu kraftigere.

Hvordan foregår fjernhealing?

Det foregår hjemme hos dig selv på et bestemt, aftalt tidspunkt.

Forberedelse og selve fjernhealingen:

På dagen gør du dig klar 5 – 10 min. før healingen begynder. Sæt eller læg dig et uforstyrret sted, tænd evt. et lys eller sæt noget musik på, og gør dig klar til at modtage healingen. Behandlingen varer ca. en halv time. Jeg sender altid en sms, lige inden jeg starter fjernhealingen, og begynder først, når jeg har modtaget svar tilbage fra dig.

Jeg samarbejder altid med engle og guider undervejs, hvilket gør det til en meget fin og kærlighedsfyldt oplevelse.

Under healingen vil du måske mærke snurren/prikken i kroppen, se farver/billeder, mærke træthed, sorg, glæde, lettelse eller få lettere til tårer, men det kan også være, at du ingenting mærker eller falder i søvn.  Det er altsammen ok og er ikke vigtigt for resultatet af healingen. Den virker lige stærkt alligevel.

Fjernhealing Kobenhavn

Efter healingen

Husk at drikke vand både inden og efter. Vand hjælper energierne med at arbejde i din krop.

Når vi aftaler tid til fjernhealingen, aftaler vi også en tid til en kort telefonisk eller skriftlig opfølgning en til to dage efter healingen for at sikre mig, at alt er ok. Her kan vi kort tale om det, du har oplevelet under healingen, og jeg beskriver, hvad jeg har set og oplevet energimæssigt samt videregive informationer, jeg har modtaget undervejs.

Forløb med 3 x fjernhealing:

Jeg oplever, at et mindre forløb med tre fjernhealinger med nogle dages mellemrum virkelig forstærker healingen, så den går endnu dybere og tillader healingsenergierne at få rigtig godt fat.

Det kunne f.eks. være tre healinger fordelt på 14 dage, men vi finder ud af, hvad der passer bedst til dig. Oftest er det et godt tidspunkt at modtage healingerne om aftenen, inden man skal sove.

De tre healinger forstærker hinanden, og mange oplever et mærkbart løft i energiniveauet og et generelt øget psykisk og fysisk velbefindende.

OBS! En healingssession hos mig kan dog ikke erstatte et lægebesøg, så hvis du føler dig syg, skal du altid kontakte din læge.