Healing

Healing København

Trænger du til at få genoprettet din indre balance?

Healing er helt suverænt, når du ønsker at finde eller genfinde balancen i dit liv. Få renset gamle, uhensigtsmæssige mønstre og ubrugelige tanker ud. Eller måske har du ondt i kroppen, helt fysisk.

Healing betyder “at gøre hel” og kan helt overordnet hjælpe med at skabe balance i krop, sind og sjæl. Jeg arbejder intuitivt og holistisk, og min healingsform er en blanding af de mest virkningsfulde healingsformer og teknikker, jeg har lært gennem årene, kombineret med klarsyn og en stærk guidekontakt, så behandlingen bliver tilpasset fuldstændigt til dig.

Healing kan bl.a. hjælpe med at:

  • Styrke kroppens naturlige helbredelse
  • Styrke imunforsvaret
  • Opløse både psykiske og fysiske blokeringer
  • Hjælper med at rense kroppen for affaldsstoffer
  • Give øget velvære
  • Give mere glæde og overskud
  • Skabe ro og harmoni i kroppen

OBS! En healingssession hos mig kan dog ikke erstatte et lægebesøg, så hvis du føler dig syg, skal du altid kontakte din læge.

PSR 72422 soebred

Hvordan foregår healingen?

Selve healingen foregår ved, at du ligger på en briks og slapper af. Jeg starter healingen med at etablere jordforbindelse, og scanner derefter kroppen ved at føre min hånd henover din krop i auralaget ca. 10-15 cm fra kroppen. Jeg lægger indimellem hænderne direkte på de forskellige energicentre på kroppen. Hen mod slutningen af behandlingen træder jeg som regel til side og lader universets kærlige, healende energier arbejde, inden jeg slutter behandlingen af.

Undervejs formidler jeg det, jeg ser med mit klarsyn og jeg videregiver de clairvoyante informationer og konkrete råd, jeg har modtaget fra guiderne.

Behandlingen varer ca. 60 – 75 min. inkl. forsamtale.

PSR 768221000x graeseng close up

Hvordan virker det?

Healing er en effektiv, nænsom og holistisk behandlingsform, der grundlæggende handler om at genskabe kroppens og sindets naturlige harmoni og balance. Healing virker ved blidt at åbne for de blokeringer, der måtte have lagret sig i dit energisystem. Når blokeringerne bliver opløst, kan der tilføres ny energi, så du bliver støttet på den bedste måde, der hvor du er i dit liv.

Du vil som regel opleve en dyb indre ro undervejs, det er her kroppen virkelig får restitueret. Man kan derudover opleve varme-/kuldefornemmelser, glæde, stor energifølelse eller blive meget rørt. Man kan også føle sorg, tristhed eller bliver meget træt efter en healing. Det er helt almindeligt og skyldes, at energierne arbejder i kroppen.

Jeg samarbejder altid med engle og guider undervejs, hvilket gør det til en meget fin og kærlighedsfyldt oplevelse.

Det er vigtigt at huske at drikke meget vand, både før og efter en healing.

Kunne du tænke dig at høre nærmere, eller bestille tid?