Clairvoyant, Healer og Energiarbejder

Jeg hedder Johanna Mathilde Dalsgård, er født i 1967 og bor i Hvidovre med min mand, min yngste søn og to frække katte. Det to ældste børn er forlængst fløjet fra reden.
Jeg er uddannet clairvoyant, healer og energiarbejder, og min passion er at lave energi- og bevidsthedsarbejde, at støtte og hjælpe mennesker med at (gen)finde balancen samt identificere deres styrker og udviklingspotentiale.
Min kontakt til den åndelige verden har hos mig vist sig i form af klarsyn, klarhørelse og klarviden. Jeg er født med en meget sensitiv sjæl og som mange andre clairvoyante er jeg født med mine clairvoyante evner og har egentlig også altid haft adgang til at kunne heale. Jeg formidler spirituel vejledning og rådgivning fra den åndelige verden via guidekontakt til mine eller klienternes guider.

PSR 760221000x graeseng

Kunne du tænke dig at høre nærmere, eller bestille tid?