Soul Body Fusion ®

Soul Body Fusion ®

Soul Body Fusion ® er et enkelt og nænsomt redskab, som skaber bedre forbindelse til din sande natur og din sjæl. Det er en intelligent energi, som er tilpasset den enkelte, hvilket vil sige, at den virker optimalt i forhold til din udvikling og kapacitet og virker dybere fra gang til gang, hvis du er klar til det. En Soul Body Fusion behandling kan derfor bruges til alle, både voksne og børn.

Metoden vækker bevidsthed om dine potentialer og skaber adgang til din sjæls ressourcer og visdom. Når du kan mærke dig selv og dine behov helt ind i hjertet, vil du helt naturligt ændre dine uhensigtsmæssige mønstre.  Soul Body Fusion behandlingerne er rigtig gode, hvis du føler dig sårbar og ude af balance, er stresset eller har været udsat for misbrug, traumer, sorg eller skuffelser.

SoulBodyFusionLogo

Hvad kan det gøre for mig?

Soul Body Fusion® kan give dig:

  • Mere ro og overskud i hverdagen
  • Sjælskontakt og bedre jordforbindelse
  • Energi og balance
  • Din krop og dit energifelt styrkes og stabiliseres
  • Kræfter til at gennemføre nye beslutninger
  • Styrke til at holde på din kraft

Hvordan virker Soul Body Fusion?

Under behandlingen skabes der en interaktiv process, hvor sjælen stimulerer cellerne til at harmonisere sig på et højere niveau. Arbejdet i kroppen fortsætter efter behandlingerne.

For optimal virkning skal Soul Body Fusion® helst gives af 3 omgange, over en periode på 3-4 uger. Du kan dog også modtage healingen efter behov, da den tilpasser sig dig og din sjæls behov, så en enkelt behandling er stadig bedre end ingenting. Du kan kontakte mig og bestille tid her

Soul Body Fusion energien er blevet hentet ned i 2007 ved hjælp af kanaliseringer af spirituel lærer og forfatter Jonette Crowley i samarbejde med hendes guider, Mark og Hvide Ørn.

Du kan læse mere om Soul Body Fusion® metoden og om Jonette Crowley på centerforcreativeconsciousness.com